activitat del club

 

 participació a curses i marxes

Cada mes el Club facilita un calendari de les curses i marxes popular del nostre entorn animant als socis a participar-hi. Dins les seves possibilitats, el club ofereix cada mes una cursa on apuntar-se de manera grupal i gratuïta pel soci. Fem pinya i coneixem el territori de les curses populars! 

 sessions d'entrenament

Cada setmana hi ha sessió d'entrenament pels socis/es del club. Per accedir-hi només heu de notificar-ho per correu electrònic per donar-vos d'alta al grup de whatsapp. Us esperarem!!

Les sessions surten de Pavelló de Palau, on també disposem d'accés acordat per tal de poder fer ús de les dutxes i vestuaris. 

Cal estar atén al grup de whatsapp d'entrenament i informar-se abans de venir a la sessió, ja que poden donar-se canvis d'ubicació i d'horaris.

col·LABORACIÓ I ORGANITZACIÓ DE CURSES

El club organitza la Marxa de la Diada cada 11 de setembre. És la trobada d'arrencada de la nova temporada i la data que aglutina a tots els socis i sòcies del club. 

El Club també corganitza estretament amb l'ajuntament de Girona i altres entitats de la ciutat per donar-los suport en organitzar curses de caràcter popular:

I a més, com a club ens agrada donar suport i col·laborar amb totes aquelles curses del territori que fan veïnatge i son un exemple a seguir:

SORTIDA DEL CLUB

Un cop a la temporada (normalment per la primavera), el club organitza una sortida conjunta a alguna cursa del territori que permet posar a prova l'estat dels corredors en entorns emblemàtics de l'atletisme popular! 

CELEBRACIONS

El club organitza cada any el Dinar popular del Club. Una arrossada que cada any omple la panxa dels corredors i corredores.


Per Nadal es celebra el popular Sopar de Nadal. Un àpat que vol compartir els bons desitjos pel nou any a cadascun dels membres del club.


ALBUM D'IMATGES


Si vols saber més de nosaltres, aquí trobaràs un petit recull de la nostra història en imatges:àlbum de fotos(recorda que les imatges són propietat del club i no es poden utilitzar sense el consentiment explícit del Club Atletisme Girona